Ankomst

Tirsdag blev det så tid til at pakke bilerne og tage videre til Iringa. Kl. 6.30 kørte vi af sted i fuld forventning om hvad, der var os i vente. Turen til Iringa var på 500 km og ville tage ca. 10 timer at køre. Når man kører turen til Iringa bliver man introduceret til meget af den forskellighed der er i Tanzania. Vi så blandt andet mange spændende landskaber, gode og mindre gode veje, masser at lokale, der gerne ville sælge deres sager til os hvide mennesker, en tur igennem en nationalpark, hvor vi så elefanter, giraffer, aber, antiloper, Zebraer og mange flere. Det sidste stykke op til Iringa by, var op af et stort bjerg, inden vi endelig ankom til vores ende destinationen.

Vi havde fået af vide af Teamleder, at vi skulle bo i en lejlighed, der ligger i forlængelse af gæstehuset, men da vi var i Dar Es Salaam, fik vi af vide at planerene nu var blevet ændret, så vores fremtidige bopæl ville blive lederhuset, som ligger overfor det, der engang var ”Den danske skole”, men som nu skal udlejes som kursus center.

danish-school-compound

 

Da bilen stoppede udenfor vores nye hus, styrtede Clara og Benjamin rundt for at se alle de nye ting. Der efter fløj de ind i huset og fik hurtigt bestemt, hvilket værelse de hver især gerne ville have. Huset er dejlig stort, med en stor stue, dejligt køkken med spisekammer, stor spiserum, med adgang til soveværelse, 2 værelser, kontor og 2 badeværelser. Huset ligger på en skøn grund med masser af frugttræer, planter og en masse blomster, hvoraf der er flere danske sorter imellem. Det er utroligt at være et sted, hvor man kan plukke mango i massevis direkte fra træerne. Det var enormt overvældende endelig at stå det sted, vi i så lang tid have arbejdet på at komme til. At blive budt velkommen med blomster i vaser, småkager på bordet og redt senge og sidst men ikke mindst med ord om at vi er længe ventet. Man kan kun takke Gud i sådan en situation.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s