Sygdom og gudstjeneste

I dag har vi været i den internationale kirke for første gang. Det er en mindre kirke, men et dejligt sted. Det var faktisk kun Iben og Benjamin, der var af sted, da Clara stadigvæk er syg. Her mødte vi mange af de mennesker, der var til volleyball i går. Alle de nytilkomne skulle præsentere sig. Her fortalte vi, at Clara var syg, hvilket efterfølgende gav anledning til, at vi blev spurgt om hvad hun fejlede.

Da symptomerne blev beskrevet blev tanken om malaria gjort til virkelighed, hvilket resulterede i, at vi fik navnet på nogle gode stedet at få ende tjekket, samt en italiensk kvinde, der arbejder på et hospital den for byen.

Det førte sted, hvor Clara blev tjekket fik vi at vide, at testen var positiv for malaria. Straks melde angsten sig og tankerne begynder at køre. Hvad gør vi med en malariaramt pige, der ikke vil spise den medicin hun skal for at blive rask. Malaria er jo ikke just sådan at spøge med.

Efter en time valgte vi at spørge den italienske kvinde til råds. Hun bad os komme sådan at hun kunne tjekke Clara. Normalt kan man nemlig ikke få malaria så kort tid efter ankomsten. Der skal gå minimum ti dage og vi har kun været er i ni.

Så af sted igen. Denne gang kun Iben og Clara, men med Samuel som guide, da vi ikke kendte vejen derud. Kvinden på i et hus sammen med andre italienske læger, hvor en af dem er en børnelæge. Det var hende der undersøgte Clara. Efter forskellige undersøgelser og to forskellige blodprøver og undersøgelser for parasitter blev hun erklæret negativ for malaria. I tro det er meget lettede forældre, der skriver dette.

Ja, vi er virkelig kommet til et andet land med alt hvad det kan byde på, på godt og ondt. Vi er glade for at være her, men i sådan en situation ville man ønske at man var i trygge Danmark med kendte folk omkring sig. Vi oplever dog en stor velsignelse ved at være her og sætter virkelig stor pris på, alle de mennesker der gør alt, hvad de kan for at hjælpe os.

I morgen skal Benjamin starte i skole. Clara venter til hun er blevet rask. Benny, Bente og Per skal på sprogskole, så nu melder hverdagen sig for alvor og det bliver skønt med lidt mere faste rammer rutiner. På tirsdag stater vores nye hushjælp, lidt skræmmende, men dejligt.


Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s