Fødselsdag og udflugt

I dag startede vi dagen med at tage i kirke i den internationale kirke. Benny og Emil har været i den Lutherske kirke, Benny kun en enkelt gang, så vi prioriterer stadig at tage i den internationale hver anden søndag. Midt i gudstjenesten går det op for Iben at det er Bentes fødselsdag og at det falder sammen med at vi senere på dagen skal på udflugt med selvsamme til Ismila stoneage. Derfor går det, efter gudstjenesten, haraka haraka, hurtigt hurtigt, hjem sådan at hun kan når at lave en brunsviger inden vi skal afsted på tur, da det er den kage som Bente og Per plejer at bruge til deres fødselsdag. som de fleste af jer ved, så ender sådan en travlhed ofte i kaos eller problemer, hvilket det også gjorde i dag. Iben får tændt for ovnen på 200 grader, men glemmer at tage risten ud. Da hun så endelig får taget risten ud af ovnen er den meget varm. Hun sætter den fra sig oven på en gryde og får sat pladen med kagen ind i ovnen. Derefter tager hun igen risten, men denne gang uden at bruge grydelapper og brænder begge hænder. Hvilket resulterer i, at hun den næste halve time må står stille med begge hænder i vand. et køkken der roder, tasker der skal pakkes og en familie der skal spises af. I sådan en situation er det godt at man kan deles om at få lavet opgaverne færdig.

På trods af uheldet vælger vi at tage afsted på tur. Iben sidder og smørre saft fra vores alovera plante på sine hænder, så de tilsidst blive lettere grønne, men smerten aftager stille og roligt.

Ude ved Ismilia, der ligger ca. 20 min. kørsel fra Iringa stiger vi ud af bilen sammen med Emil, Bente og Per. Vi tror, at vi bare kan få lov til at gå rundt i området og se på naturen, men nej vi skal betale. Det er sådan i TZ at, hvis man har en opholdstilladelse, så bliver alting meget billigere. En billet uden, på dette specifike sted koster 80 kr., men med kun 3,6 kr. Der er ikke nogen af os der har fået vores opholdstilladelse med, så vi bliver nødt til at gå igen. Vi er dog så heldige at vi alligevel får lov til at komme ind til den billige pris. Vi betaler der udover 40 kr. for en guidet tur rundt i området. Området er præget af, at der en gang har været en sø, men den er fortlængst udtørret. Der er dog stadigvæk en lille flod tilbage, men fortiden er den udtørret.

Stedet er virkelig smukt, hvilket I også kan se lidt af på billederne. Der er ligesom om man træder ind i et helt andet univers når man går rundt imellem klipper, der er eroderet væk og stå som søjler rundt omkring.

Efter en times gåtur blev fødselsdagskagen fundet frem og den blev godt modtaget. Den smagte ikke helt som en brunsviger skal smage, men men.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s