Skolegang

Der har i den sidste tid været lidt ændringer i vores klasser, mest ved Benny. Der har flyttet klasser. Han var i starten sammen med Bente og Per, men fik brug for lidt flere udfordringer. Han har derfor været i mange forskellige klasser, men ingen af dem passede helt til ham, dette lyder næsten som en sætning fra prinsessen på ærten, eller noget i den stil, men det ente altså med, at underviserne sammensatte en ny klasse med elever, der alle havde brug for at flyt. Dette har været rigtig godt og Benny har lært meget rigtig hurtigt.

I Ibens klasse har tempoet været lidt langsommere, hvilket mest skyldes at det er blevet sat efter laveste fællesnævner i en længere periode, til stor frustration fra største delen af holdet.

I denne uge har tempoet dog været væsentligt højere, da to fra holdet har haft sidste undervisningsuge og vi har derfor igen forespurgt om, om vi dog ikke kunne få lov til at lære lidt mere nyt, hvilket vi har gjort.

Nu er tiden for ferie kommet, hvilket vi alle fire har glædet os meget til. Benjamin har regnet sammen at vi har 10 dage sammen før vi igen skal afsted i skole, hvilket er leget lang tid til at slappe af, se fjernsyn, spille og meget mere, men nu må vi se, hvad ferien kommer til at bringe.

Vi er endelig kommet af med alt det sygdom vi har haft, hvilket er godt, for vi har alle været nede at vende en tur. Benjamin var syg over en uge og på et tidspunkt, blev det værrere i stedet for bedre, men han er oven på igen nu. Det har været 14 lange dage, med sygdom på skift.

Rahabu har også været syg og har været på hospitalet en tur. Hun er blevet skannet i maven og skal tage medicin i en længere periode. Vi kan ikke helt få svar på, hvad hun fejler, men det er shida (problemer), siger hun.

Hun er dog startet på arbejde igen og medicinen virker godt. Vi har dog udtrykkeligt sagt til hende at hun skal tage den med ro. hun har også ferie til og med anden påskedag, hvilket er godt til hende. For selv om vi ikke har kendt hende særlig længe, så er hun allerede blevet en del af vores familie.

Her til aften har vi haft besøg af Eva og Jonas, samt deres to børn. De går også på sprogskole og er ansat af Brødremenigheden. Det er dejligt at kunne dele påsketiden sammen med andre og sammen snakke tradition, tro, familieliv og meget mere. Evas mor har været med dem det første stykke tid, hvor de har været i TZ. Efter nogle uger kom også hendes far og han havde Anton Berg påskeæg med til dem. Af dem, har vi også fået et par stykker og de skal nydes i fuldedrag når det bliver påskedag, for påskeæg kan man ikke købe her hos os.

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s