Glædelig påske til alle…

Glædelig påske. Skal der lyde her fra os. Dagen i dag er startet meget tidligt med solopgangsgudstjeneste på toppen af en klippe uden for Iringa. Vi vækkede Clara og Benjamin kl 04.40 for at vi kunne nå at køre afsted og mødes med de andre fra den internationale kirke. Vi var ca. 30 mennesker samlet. Når man kører igennem Iringa på dette tidspunkt er der helt stille og vi så ikke mange biler på gaden.

Da vi ankom til stedet, hvor vi skulle mødes var der lige en lille gåtur op til toppen, hvor gudstjenesten skulle holdes. Clara var meget træt, da hun det sidste stykke tid har troet at man ikke skal sove alle andre i huset sover, så hun blev båret hele vejen til toppen. Benjamin var utrolig frisk og tog gåturen uden problemer.

Da vi kom op på toppen begyndte det langsom at blive lyst og inden solen stod helt op sang vi et par sange og læste i bibelen sammen. Det var en fantastisk oplevelse at stå så tidligt om morgenen, sammen med andre kristne og dele det fantastiske budskab, at Jesus ikke længere lå i graven. Man fik oplevelsen af, at være sammen med Maria ved graven påskemorgen, at opleve sammen med hende den nye dag, hvor alt lige pludselig var blevet helt nyt.

Da vi stod sammen sang vi kun sange på engelsk, men i mit hjerte (Ibens) kunne jeg dog alligevel ikke lade være med at synge “Ja, vi tror på påskemorgen, klamre os til påskedag. Glæden har nu afløst sorgen. Håbet fået overtag. Alle kristne råb det ud, Jesus lever og er Gud Han har vundet. Død må vige. Vi har vundet himmerige.”

Efter den korte gudstjeneste fik vi lidt kaffe og kakao og vi kørte hjem for at hvile lidt og spise noget morgenmad inden vi kl. 11 kørte til gudstjeneste igen.

Gudstjenesten var igen sammen med folk fra den internationale kirke, men blev afholdt ved kaffefarmen, der ligger tæt på sprogskolen. Efter gudstjenesten var der kirkefrokost i det fri.

Tæt ved kaffefarmen er der et vandfald som vi fire senere gik op for at prøve at finde. Vi fandet det, men skulle først igennem tjørnebuske, mudderhuller og hoppe over en lille bæk.

Det har været en god påskedag, men også meget lang.

litz-509

Fadervor på swahili

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s