Kort ferie

I går pakkede vi bilen for at tage en enkelt overnatning på Kisolanza Old farm house. Et sted, der er en blanding af hotel og sommerhus. Vi kørte lige omkring middagstid og ankom kl. 13, hvor vi fik nøglen til vores lille hus, et rigtig hyggeligt et. Stedet er tæt på et skovområde og man føler virkelig at man er kommet lidt væk fra det hele. Man kan gå sig en tur uden, at der bliver råbt musungo eller kigget meget efter en fordi man har en anden hudfarve.

Vi havde halvpension, så aftensmaden og morgenmaden var der styr på, hvilket var skønt. I løbet af eftermiddagen var vi ude at gå et par korte ture, spillede spil og læste bøger, afslapning i stor stil, hvilket vi alle nød. Da det blev aften og mørket var faldet på, var der aftensmad i en stearinoplyst spisestur, hvilket var enormt hyggeligt. Maden var helt i top og de fleste ingrediens fra stedets egen farm.

Onsdag efter et skønt morgenmåltid kørte vi ud til en lille skovsø, der lå få km. derfra. Her fik Clara, Benjamin og Iben soppet lidt. Skoven mindede utrolig meget om en dansk skov ved sommertid, hvilket gav en indre ro. det er absolut ikke sidste gang vi kommer til Kisolanza og Clara kunne da heller ikke forstå at vi allerede skulle tilbage til vores hus igen.

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s