Ferien lakker mod enden…

De sidste dage er gået herhjemme med opdatering af div. ting, marmelade og juiceproduktion og fredag lavde Rahabu mandasi. De minder lidt om dognuts. Der var så mange at hun fik både nylavede mandasi og passions/guava juice med over til engelskundervisning. Dette bragte stor glæde og læreren fik lov til at tage lidt juice med hjem til sin mand.

Clara og Benjamin er ved at trænge til at komme i skole igen og savner at lege med deres kammerater. Vi voksne trænger også til igen at studere kiswahili for efter en uge uden at studere begynder tingene langsomt at forsvinde.

I dag ankommer Lars og hans forældre her til Iringa for at holde en uges ferie. Hans forældre har et sæt frisørsakse med til Iben, hvilket er ventet med længsel. Hvis man skal klippes her i Iringa bliver det gjort med maskine og du får samme længe over det hele. Iben har dog klippet flere her på kompounden allerede, men med sakse, der ikke helt var optimale.

I morgen efter gudstjenesten får vi besøg af Ben og hans familie. Ben, der er Benjamins gode ven og så starter en ny uge og sidste etape af vores kiswahili undervisningen.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s