Så begyndte arbejdet for Benny

Så blev Benny færdig med sprogskolen og arbejdet her på compounden er startet.

Mandag started dagen med at aflevere børn I skole. Derefter med at få tømt en container, som skal bruges til Bennys normade arbejde. Så blev en anden container tømt for at få plads til forskellige møbler. Derudover skulle den lejlighed Bente og Per boede i, gøres klar til at familien Muck kunne flytte ind om tirsdagen. Der skulle tages en masse senge ud og flyttes lidt rundt på møblerne og så skulle børnene hentes igen.

This slideshow requires JavaScript.

Tirsdag blev dagen, hvor familien Muck skulle have alle deres ting ud og op på en lastbil, så det kunne køres til deres fremtidige bolig her på compounden. Vi havde lejet en lastbil, som efter flytningen skulle flytte alt compoundens affald, så vi kan få gjort klar til at få lavet en stor køkkenhave. Igen skulle Benny hente og bringe børnene, da Iben stadigvæk studerer sprog.

This slideshow requires JavaScript.

Resten af ugen er gået med, at få handlet ting ind til at kunne lave et ekstra rum til fam. Muck. Vaskemaskine flyttet og ny håndvask og bordplade sættes op i et rum ved siden af, for at Muck kan få deres eget vaskerum og gæstehuset også kan have et vaskerum. Det krævede at er blev etableret lidt strøm, vand og afløb, så hele fredag er gået med få gjort en del af det klar. Desuden skulle han også lige med Benjamin i skole fredag, da de skulle ud og se det sted, hvor vejprojektsfolkene (Danida og danskerne) har deres kontor og høre lidt om hvordan sådan noget foregår. (kan læses på børnes side)

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s