Børnelejr

Iben har været med på børnelejren i to halve dage, da hun efter august skal til at arbejde sammen med Tumaini som afholdt lejren. Børnene har utroligt glade for at være på lejr og for at lære mere om Guds kærlighed til dem.

Den første eftermiddag foregik sammen med de mindste. Tumaini underviste dem i bibelvers som de lærte udenad. De lærte verset med tilhørende fagter til, hvilket virkede rigtig godt. Der blev også sunget flere børnesange.

Den næste gang hun var med var en formiddag, hvor to ungledere, et par drenge på omkring 15 år holdte hvert deres oplæg. Den første fortalte om Jesus og nogle af de ting han gjorde for os mennesker mens han stadig var på jorden. Han fortalte og viste imedens billeder fra en af de bøger som der bliver brugt til at undervise ud fra. Den anden fortalte første del af missionshistorien i Tanzania. Han brugte ligeledes billeder til at underbygge sin fortælling. Alle børnene var optaget af deres fortællinger. Efterfølgende havde de en quiz, drengene mod pigerne, hvor de fik evalueret på spørgsmålene. Kampånden var stort og de huskede utrolig meget af de to fortællinger som de lige havde hørt.

Efterfølgende gik alle ud for at lege forskellige lege og sang sammen. Iben lærte dem “banke bøf”  men ændrede navnet til “Mungu anakupenda wewe” hvilket betyder Gud elsker dig. Ordet wewe (dig) blev brugt på samme måde som bøf. De var vældigt optaget af legen og den blev også leget flere gange de følgende dage. Vi dansede desuden limbo, sjippede, hoppede over pinden. Alle de danske børn fik også tilbuddet om at være med. Benjamin deltog mest, men også Jonas hoppede en enkelt gang over pinden i højdespring.

De havde desuden en lille god og lærerig leg som er god at give videre. Den gik ud på, at læreren sagde bibel tre gange, hvor efter en bog fra bibelen blev nævnt. Nogle gange mange forskellige bøger i træk. De andres opgave var så at sige bibel ved den rigtige bog. Hvis man kom til at sige bibel ved en bog, der ikke fandtes i bibelen gik man ud af legen. Det fungerer som bum, men var en rigtig god måde at få lært bøgerne i bibelen på.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s