Hjemmelavet leverpostej

I dag og i går har den stået på syltning af rødbeder, syltning af rødkål, syltning af agurker, marmelade kogning, kogning af mango chutney, syltning af pærer og produktion af leverpostej samt bagning af rugbrød. Iben havde glemt at få forskellige syltekrydderier og stivelse til marmelade med hjemmefra, så det blev sendt med Agnes og Carsten af hendes mor og det skulle selvfølgelig tages i brug.

Clara og Benjamin hjalp med at lave leverpostej og Benjamin proklamerede at han aldrig nogensinde skulle spise det igen. Clara og Iben spiste dog med største velbehag hjemmelavet rugbrød bagt på surdej med hjemmelavet varm leverpostej med rødbeder. Virkelig luksusmad når man er så langt fra at have det til hverdag.

IMG_1845

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s