Høstgudstjeneste i den internationale kirke

I dag har vi haft høstgudstjeneste i kirken og en mere alternativ en af slagsen. Vi kom tidligt, da Iben er begyndt at spille klaver i kirken, så vi fik set det hele blive sat frem. Først kom de slæbende på grøntsager og mel, sådan som det også kunne se ud i en dansk kirke til høsttid, men efterfølgende blev der gjort plads til et langt bord og en ovn blev sat op.

Da gudstjenesten startede var temaet jo selvfølgelig de gaver som Gud giver os. Alle børnene blev bedt om at hjælpe til med at finde ingredienser der skulle bruges til at lave en kage og som den røde tråd i gudstjenesten blev der fremstillet en kage. Først med alt det grundlæggende for at lave dejen, derefter blev den bagt – her blev der dog snydt lidt, men lidt trylleri er jo altid godt. Senere skulle kagen pyntes og spises.

På det ene billede kan I se ham, der stod for gudstjenesten denne søndag, han sidder og er klar til at spise hele kagen selv som børnene har fremstillet og flere af børnene sidder og begynder at sige stop til ham. Han bliver derfor enig med dem om at dele kagen og alle børn skal nu dele kage ud til de andre i kirken, før de selv får et stykke. Dette spreder stor glæde både før børnene at give til alle andre og for de voksne at blive udvalgt af et barn til at få et stykke kage.

Gudstjenesten blev rigtig vellykket og det er en, der vil blive husket i et stykke tid af folk i alle aldre.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s