Kirkelejr med den internationale kirke

I denne weekend har vi været på kirkelejr. Først var vi bange for ikke at kunne komme afsted, da Benjamin blev syg med opkast fredag og senere ringede de fra skolen, at Clara også var blevet syg. Vi kom dog afsted lørdag formiddag, da begge børn mente at de var blevet raske igen.

Lejren blev hold et sted, der hedder Masumbo som ejes af et par fra USA. De har boet her i rigtig mange år og deres børn gik på den danske skole, da den stadigvæk var aktiv. Programmet for børnene handlede om hænder i bibelen. Hvordan hænder kan bruges til at gøre godt, hvad Guds og Jesu hænder gør for os mennesker og så videre. Børnene lavede rigtig mange spændende ting og det var skønt med tid til også bare at lege med kammeraterne, få nye kammerater og til at slappe af efter fredagens sygdom.

De der stod for børneprogrammet og talerne var en familie fra UK, der var på besøg hos deres venner her i Iringa. Det var dejligt at møde nye mennesker og se dem brænde for Kristus og høre deres vidnesbyrd. Og det er altid godt med et friskpust udefra.

Senere lørdag aften blev der danset irsk folkedans, da Benny var på tur og Anders på bogtur havde jeg(Iben) Clara og Benjamin som dansepartnere. De var dog ikke særlig stabile, men lidt fik vi da danset sammen.

Benjamin optog en lille video, hvor I kan se lidt, men starten er meget uskarp.

Søndag startede efter en nogenlunde natssøvn. Det er altid mærkeligt at sove et andet sted og især fordi vi sov uden myggenet. Vi fik dog ingen stik, men når man i længere tid har sovet under nettet og så en nat ikke gør opleves det lidt mærkeligt.

Søndag efter morgenmad havde vi gudstjeneste. Under gudstjenesten viste børnene hvad de havde lavet og det store kors med alle hænderne skal hænges op i kirken. Efter middagsmaden kørte vi hjem igen til Iringa. Det var været dejligt at være på lejr, at komme lidt væk fra det normale og at være sammen med de andre fra kirken.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s