Kagebagning

I dag har Rehabu og Iben lagt sidste hånd på en kage til “send off” party for en tidligere medarbejder på kompounden. “Send off” festen kommer før bryllupsfesten og er en fest som brudens forældre holder for at sige farvel til deres datter. Festen er næsten lige så stor og nogle gange stører end selve bryllupsfesten.

Iben havde tilbudt at hjælpe med at lave kagen og økonomisk. Der skulle fremstilles tre kager. En til brudens forældre, en til gommens forældre og en som gæsterne måtte spise. Brudens farver var lyserøde, hvide og blå, så dette skulle selvfølgelig indgå i kagen. De prøvede for første gang, for dem begge, at lave fondant af skumfiduser, efter Ibens mening blev resultatet ikke helt som ønsket, men den kommende brud blev glad.

Selve bagningen af kagen gik uden problemer, men da de to forskellige creme til kagen skulle laves opstod problemerne, der var for det første ikke kommet nok gelatine i, bagefter gik strømmen resten af dagen, hvilket betød at cremen ikke kunne køles nok ned. Senere hen da kagerne skulle samles ville det derfor ikke blive inde i kagen, fondanten ville sprække og ikke ligge pænt på kagen.

Senere da kagerne skulle pyntes med blomster skulle de tænke kreativt, for hvad gør man uden oasis når der skal laves en blomster opsats? Jo, man tager et stykke gammelt skummadras klipper revner i, sætter det på et plastiklåg med vand, og begynder så at lave opsatsten deri. Ikke det nemmeste, men det virkede.

Efter en lang dag med en kage, der havde sit eget liv, Benny lige hjemvendt fra tur torsdag aften, evangelister der skulle bespises og børn der skulle have opmærksomhed, så er Iben ved at være en lille smule træt.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s