Filmaften for medarbejderne

“Hvor var det godt, at møde hinanden”, “Mange tak, for dette her.. Gud velsigne jer”, “Hvor var det godt at mødes, vi havde glædet os så meget. Tak.” Dette var bare nogle af de kommentarer vi fik, da medarbejder, samt deres familier blev kørt hjem fra vores biografaften.

Vi, der bor her på compounden i Iringa havde bestemt os for at holde en filmaften for vores medarbejdere, samt deres familier. Vi har mange medarbejdere og havde ind til dags dato ikke rigtig møde deres familier, så derfor ville vi gerne lave noget for og med dem. Vi bestemte os derfor at vise den film over Lukas evangeliet som Benny viser når han er på tur til nomaderne.

De blev derfor inviteret på te, popcorn og sodavand samt udebiograf. Vi var heldige at det ikke regnede… Der kom ca. 60 mennesker og dette var både børn og voksne. Efter at alle have fået en kop te, skulle vores medarbejdere præsentere sig og deres familier. Ligeledes skulle man huske at fortælle, hvem, der ikke kunne komme. Nogle var syge og andre var nødt til at blive hjemme for at passe på huset. Derefter bad vi sammen og filmen blev startet. Her blev alle helt stille. Flere af børnene sad med åben mund under det meste af filmen og var helt opslugt. Nogle af de mindste begyndte dog at falde i søvn, hvilket kun var forståeligt. Men for mange var det første gang de var i “biografen”.

Efter filmen bad vi sammen og alle blev kørt hjem til deres hus, da ingen har bil og det er farligt at gå eller at cykle hjem i mørket.

Vi havde en rigtig god aften, og det var dejligt at møde den glæde og taknemlighed dette lille arrangement havde skabt hos alle.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s