1. søndag i advent

I dag har vi haft gudstjeneste med den internationale kirke her på den danske skole. En tradition, der går langt tilbage, men ikke har kunnet blive til virkelighed, efter centeret lukkede. Derfor var glæden endnu større, for de, der førhen har haft det som en tradition at bruge deres 1. søndag i advent her med gudstjeneste, fællesspisning og kreative juleværksteder.

Der kom flere som ikke plejer at komme i kirke. Nogle kom da gudstjenesten startede og andre kom dryssende. Ja, de sidste kom lige da vi var begyndt at rydde op. Vi var ca. 80 mennesker alt i alt og der blev forkyndt Gudsord med sang og dukketeater og adventskransen blev tændt. Der blev flettet stjerner på dansk vis, malet, klippet og klistret. Desuden blev der fremstillet krybbespil og juledekorationer.

This slideshow requires JavaScript.

Alt i alt en rigtig god dag. Det sidste af dagen for vores vedkomne blev brugt med at se julekalender. Både “jul på slottet”, “Pagten” og “Olsenbanden”. Sidst nævnet var den første gave i børnenes adventskalender fra Esbjerg LM, så mange tak for det. Det faldt i rigtig god jord.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s