Julemarked

I dag har der været julemarked her på compounden med ca. 250 besøgende. Julemarkedet er arrangeret af en mor til en i Claras klasse. En kvinde, der har boet i Tanzania i mange år og har gjort det til sidt job at hjælpe kvinder i gang med forskelligt kreativt arbejde. Julemarkedet bærer således præg af dette, og forskellige organisationer og mindre projekter har mulighed for at sælge deres produkter. Der var ca. 20 forskellige “boder” med alt fra smykker, dukker, julepynt forskelligt afrikansk nips, dansk produceret pølser og m.m.

Markedet startede om formiddagen og sluttede ca. kl. 17 og hele dagen var der en lind strøm af mennesker både hvide, men også flere lokale var mødt op, hvilket ellers ikke er sket så meget før.

Midt på eftermiddagen kom julemanden i sin sommervogn og delte gaver ud til børnene. Desuden var der aktiviteter for børnene i løbet af dagen. Clara og Benjamin malede et billede til Benny i julegave, Clara lavede en engel af bananblade og ellers blev der leget med alle de andre børn der nu var kommet. Det var en dejlig dag med en masse liv på skolen, hvilket er skønt, men indrømmet, det giver også os en masse ekstra arbejde gang på gang. Men nu er vi kommet lidt mere i julestemning og flere af julegaverne er blevet købt.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s