I dag blev der bagt pebernødder

Ja, som overskriften antyder blev der i dag bagt pebernødder. Både Benjamin, Clara og hendes ven Thomas var gode hjælpere til at trille alle de runde kugler og efterfølgende spise dem, da de kom ud af ovnen. I år blev småkagebagningen til pebernødder, brunekage, vaniljekranse og ingefærs-småkage, samt forskelligt marcipankonfekt.

Vi har nu også fået pyntet og til jule og en eftermiddag, da vi sad og klippede julepynt (Iben og børnene) blev Rehabu også inviteret med. det endte med at Clara og Benjamin gik igang med at lege og Rehabu og jeg, sad tilbage. Rehabu fortalte at de her i TZ ikke gør så meget ud af alt det med jul. Jo, hun har da lidt pynt der hjemme som hun har lavet tidligere hos andre missionærer, men det hænger egentligt oppe hele året inde ved børnene. Det hun har fremstillet i dag er også til børnene og da der er to børneværelser i huset er hun nødt til at lave dobbelt af det hele for at der ikke er nogen, der bliver misundelige.

Det er stadigvæk mærkeligt at gøre alle disse juleforberedelser i 28 graders varme og sommertøj, men nu, hvor der er blevet pyntet op og det langsomt begynder at dufte af jul indenfor, så tænker vi ikke så meget over de anderledes omgivelser.

Vi følger desuden troligt med i “jul på slottet” og andre børnejulekalendre som vi har fået på dvd og drømmer os væk til koldere himmelstrøg.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s