Nytårsaften

Nytårsaften blev holdt sammen med Samuel og Franziska og deres børn. Vi lavede snobrød og grillede. Clara var syg, så hun var ikke så meget med i festlighederne. Hun livede dog lidt op da vi tændte stjernekastere og skød konfetti af – dette var vores eneste fyrværkeri, men flot var det. Vores konfettirør var mandelgaven fra juleaften som Clara havde vundet. Vi havde tre i alt og to blev skudt af udenfor og den sidste store indenfor. Da konfettien var skudt af gik Clara og Ilse i gang med at samle op og Clara puttede noget tilbage i røret for at gemme det til en anden gang, hvilket resulterede i at hendes værelse, et par dage senere, var fyldt med konfetti.

 Vi var også ude ved vagterne med stjernekastere og det var første gang de så sådan nogle. De blev meget betagede af dem, men den ene var også lidt utryg og afleverede hurtigt stjernekastaren tilbage til Benjamin.

Resten af aften var hos Samuel og Franziska, hvor vi spillede “æsel” med de største børn indtil de skulle sove og senere spiste vi hjemmebagt kransekage og skålede i sodavand da klokken blev 00. Det var mærkeligt ikke at skulle se på alt det fyrværkeri vi har i DK. Men vi hyggede os og børnene havde leget rigtig godt hele dagen med hinanden.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s