Endelig opdatering

Så kom der endelig lidt opdatering fra os, selvom det allerede nu er ved at være gamle nyheder som vi har fået lagt ud. Vores hjemmeside har været ude af drift, hvilket har været en af årsagerne. Den anden er den december travlhed, der rammer alle familier og sidst men ikke mindst at vi i den sidste tid, nu og fremad rettet har mange gæster, så der har været rigtig meget at se til. Men alle de gæster gør også at der kommer lidt mere liv på compounden, hvilket er rigtig skønt.

Der er flyttet en familie ind med tre store børn, den yngste er 11 år, og de skal bo her til maj, hvis ikke længere. Benjamin og drengen leger fint sammen på trods af aldersforskellen. De har boet i Zambia, men skal nu til at arbejde her i byen, hvor også mandens bror bor. (David Moyer) til jer, der kender ham.

Benny er pt. hjemme fra sine ture og skal ikke afsted igen før sidst i marts, da regntiden er gået i gang og flere af de steder, hvor han skal besøge nomaderne, ikke er nemme at komme til, nu hvor floder går over deres bredder osv. Han skal egentligt afspadsere noget, men indtil nu har der været en del arbejde. Mange små ting, der vokser sig store og uforudsete problemer, men det er dejligt for alle at han er hjemme og børnene ved godt at han skal på tur igen til foråret, men sætter pris på at have ham hjemme.

I søndags var der stor fest i vores kirke og her på compounden, da Samuel Muck blev ordineret til præst. Samuel er vores kollega og arbejder på bibelskolen for nomader som LM bestyrer. Der var 12 der blev ordineret sammen og kirken var fyldt helt op, hvilket vil sige ca. 1000 mennesker. Efter ordinationen var der fest herovre på skolen, hvor vi var ca. 100 mennesker, 40 mere end planlagt, men velkommen til Tanzania. Benny og jeg blev lige pludselig inddraget meget i forberedelserne, da der ikke havde været helt styrring nok på fra de, der planlage festen, så kl. 9 søndag morgen fik Benny besked på at han skulle hente geder, der skulle slagtes til middagsmaden, jeg kom til at holde øje med Mucks børn samt tage billeder fra kirken, men heldigvis havde vi besøg af Sandra og Daniel, der sammen med BDM voluntører og Sandras mor tog Clara og Benjamin med til Ismila indtil festen på skolen startede.

I denne uge skal jeg(Iben) starte med at arbejde igen, hvilket bliver godt, men der er også lidt sommerfugle i maven, da jeg igen skal starte op med noget nyt.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s