Besøg hos Stefano – evangelist

 

På turen hjem fra nationalparken besøgte vi Stefano og hans familie. Stefano har været med Benny på tur en enkelt gang, da han har fået andet arbejde, men han arbejde sammen med Carsten i ca. 10 år, da han var teamleder for MUWA.

Stefano og hans to koner og seks børn bor ikke så langt fra parken og selvom de bor i udkanten af en mindre by, så bor de stadigvæk på en lille boplads med Stefanos hus i midten og konernes hus på hver side. Hans første kone var den eneste, der var hjemme fordi anden konen var ude med køerne. Desuden var Stefanos søster også ved dem, da hun skulle starte på secondary et par dage senere. Begge Stefanos hustruer har kun født piger og som Stefano selv sagde, jeg ved ikke og det er held eller uheld, men sådan er det.

Stefanos hustru viste Iben sit hus og viste hende, hvor mange revner der var kommet. Normalt skifter de stråene på  taget hver år, men i år har der ikke været råd fordi alle pengene er gået til skolegang og til det nye hus de er ved at bygge på grunden. Et hus af mursten, hvor de alle skal bo. Anden konen skal dog bo i nogle rum, der vil svare til et udhus og ikke sammen med de andre. De to kvinder kan nemlig ikke rigtig snakke sammen og da først konen har de bedste privilegier, så er huset blevet bygget på denne måde af Stefano.

De huse de bor i nu er bygget af ler blandet med komøg og pinde og da vi kommer ind i dem er det som at komme langt tilbage i tiden.

Da vi kom blev vi taget rigtig godt imod Stefanos anden yngste pige Anna på fire og Clara begyndte hurtigt at gå sammen og Benjamin havde det helt fantastisk med alle de små kyllinger og den nyfødte kalv.

Til middagsmad fik vi pandekager og varm komælk, vi fik dog heldigvis lov til også at få noget te i for at tynde mælken lidt op. Alle var i godt humør og Stefano viste sine spyd frem, hvilke var til stor begejstring for den mandlige del af selskabet. Endnu bedre blev det, da de også fik lov til at tage spyddene i brug.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s