Alt har sin egen tid…

Lige nu er vores fryser fuld af æbler og pærer, der er også lidt blommer men ikke så mange, da jeg var for sent ude… Alt hernede kommer nemlig i sæsoner og lige nu er pærer og æbler mode, hvilket er fantastisk. I DK kommer alt selvfølgelig også i sæsoner og vi kan vel alle blive enige om, at frugt og grønt nu engang smager bedst når det er modnet på planten og ikke i supermarkedet. Vi bliver så vant til, at alt kan fås på alle tidspunkter af året at vi ofte glemmer at sætte pris på det vi putter i munden.

Om få uger er sæsonen for æbler og pærer stoppet og de er ikke længere til at opspore på markedet. Æbler kan dog stadigvæk købes i “supermarkedet”, men importeret fra andre steder i verden, ofte er de dog uden meget smag.

Snart bliver guava´erne modne sammen med de sidste mangoer og rabarber og så langsomt bliver udbuddet af frugt igen mindre på markedet og vi kan med længsel vente på næste år, hvor blommer, granatæbler, ferskner, morbær, æbler og pærer igen bliver modne og fryseren igen kan blive fyldt med frugt, der skal laves til marmelade, saft, juice, kager og hvad vi ellers kan finde på.

Hvor er vi i grunden velsignede…

 

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s