Mamas tea

Her i byen afholder mødre på skift Mamas tea og i dag var det så blevet Ibens tur. Mamas tea er fredag eftermiddag, hvor mødre og børn mødes, meget uformelt til eftermiddagskaffe, snak og leg. I dag blev der også afholdt loppemarked og de kvinder, der havde noget de gerne ville sælge medbragte forskellige ting og sager.

For børnene var dette helt fantastisk, det det var en mulighed for at købe lidt nyt legetøj. Benjamin brugte sine egne penge og uden at havde fortalt sine forældre det, viste det sig om aftenen at han havde brugt ca. 100 kr. på forskelligt legetøj. Noget af det købt til voldsom overpris, men, men det må jo så blive en lektie til en anden gang.

Til sådan en dag har kristne og ikke kristne god mulighed for at mødes og snakke om stort og småt. Ikke at dette er en agenda, men det er rart at kunne mødes på kryds og tværs og have mulighed for at snakke om stort og småt. Når der er Mamas tea er der også mulighed for, at mange forskellige kvinder kan mødes og ikke kun de, der normalt taler sammen.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s