Den første evangelisationstur blev udskudt

Regnen er startet senere i år end den plejer at gøre, hvilket har medført af den første evangelisationstur som Benny skulle have været på i dag er blevet udskudt. Planen var at de skulle have været af sted i 10 dage, men henover weekenden havde vi endnu en masse regn. Hvilket i sidste ende betød, at selv ikke den evangelist, der bor i det område, hvor de skulle hen mente at det var forsvarligt at begynde at køre ud til bopladserne. Når en maasai siger sådan er der altså noget om snakken.

Da præsten i området fik at vide, hvordan det hele stod til var hans første spørgsmål jo selvfølgelig, “Jamen, hvornår kommer I så?” Svaret var mindre nedslående, “Ikke før næste år, da alle vores ture for dette år allerede er blevet planlagt.” En sur besked at skulle give, men også at skulle modtage. I sær fordi vi ved, at flere af nomaderne har følt sig tilsidesat i den periode, hvor der ikke var nogen missionær til at varetage den stilling som Benny har nu.

Benny er derfor hjemme nu, i stedet for, men har stadig en masse at tage sig til selvom, han fik ændringer i planen. At være missionær er at være på 24-7. For det meste er det ikke noget problem, det bliver en livsstil, men andre gange vil man bare gerne lidt væk fra det hele uden at skulle svare på spørgsmål, ordne små projekter, der lige pludselig tager tre gange så lang tid som beregnet osv.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s