Sort dag på komponden bogstaveligt talt…

IMAG0038

Den 20-3-2014 er blevet en sort dag for os i Iringa, da DLM´s garage brød i brand. Et par folk havde været ved at svejse nogle beslag til udluftningsrøret til septiktanken, da de så røg og opdagede ild inde i containeren, der står ved siden af garagen. Strømmen blev cuttet og en pulverslukker blev hevet frem, men værre end bedre, så virkede den ikke, selvom vi lige havde haft alle pulverslukkerne til eftersyn i februar. ( Hvad folk ikke gør, for at snyde sig til ekstra penge ). Der blev fundet en anden, men den ville heller ikke virke. De to, der arbejdede i garagen skyndte sig at tage svejser og kompressorere væk, inden ilden blev for kraftig. Der blev ringet til brandvæsnet og politi og det tog dem ikke 5 min. at komme hertil. Før vi havde set os om, var de klar til at smide en masse vand på og de fik hurtigt bugt med ilden, hvilket betød at vi kunne begynde at tilse omfanget af branden.

I dag har det så stået på omrokering af strømmen, da vi havde en strømtavle i garagen, som ikke overlevede sammenstødet med ilden. Så jeg (Benny) har måtte rokere lidt rundt, så vi nu trækker strømmen fra gæstehuset, så bogbutikken og vagterne kan få strøm igen. Alle disse bygninger er placeret på den samme side af componden. Altså Soma Biblia siden, der er modsat af, hvor vi bor. Der udover har vi fået dannet os et begyndende overblik over skaderne og påbegyndt lidt oprydning. Vi har også kigget lidt på de ting, som fam. Kipapi (bogmanager)  havde i den ene container. Nogle af tingene kan nok reddes med en rengøring, men mange ting er desværre gået tabt i flammerne.

Jeg skulle i følge planen havde været på evangelisationstur lige nu, men regnen satte en stopper for det. Men når alt kommer til alt, så er jeg glad for, at jeg ikke sidder ude i bushen langt væk og ikke ville være i stand til at kunne hjælpe i en situation som denne. Men med de problemer, vi har haft i denne uge, så ligner det mere og mere, at det var Guds plan, at der var mere brug for mig herhjemme.

Hvordan ilden opstod finder vi nok aldrig ud af, om det skyldes varme fra svejsningen eller overgang i el installation. Men vi takker Gud for, at der ikke er nogen, som er kommet til skade, men psykisk har det været en hård omgang for alle.

Vi vil gerne, om I vil bede for os alle her i Iringa og især Kipapi og hans familie, som har mistet en del ting.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s