Så blev Clara 6 år…

I dag blev det så Claras tur til at holde fødselsdag. Hun vågnede før vi var klar med sang og gaver og blev derfor bedt om, at lægge sig igen og vente til vi alle var klar. Da vi endelig kom ind til hende kunne hun næsten ikke vente med at pakke gaver op. De første fik hun i sengen, men de sidste måtte hun vente med, til efter hun havde fået tøj på, for når man har fødselsdag på en skoledag er man jo nødt til at blive færdig.

Hun havde en rigtig god dag, hvor hun fik delt lidt ud i skolen, spist kagekone med dansk slik på om eftermiddagen og om aftenen blev der spist aftensmad på en ny indisk restaurant. Til eftermiddag fik vi meget spontant, inviteret hendes to danske veninder samt deres far.

Dagen var forholdsvis stille og rolig, da hendes store fødselsdagsfest var blevet holdt om lørdagen. Her var hendes klasse og Benjamins klasse blevet inviteret samt andre af hendes venner. Der blev i alt 22 børn og alle havde en rigtig god dag med masser af leg.

Efter hendes 6 års fødselsdag er de to første rokketænder endelig kommet, så nu er hun ikke længere en lille pige, men en stor pige, der kan læse, gå med ur og prale af rokketænder.

This slideshow requires JavaScript.


Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s