Årets bogvolontør blev en Lars…

This slideshow requires JavaScript.

 

Årets bogvolontør hedder Lars, hvilket er meget godt, da de i bogbutikken sidste år havde svært ved at huske, at Anders hed Anders og ikke Lars, da der året forinden havde været en Lars. Så de sidste tre år har vores bogvolontør heddet Lars, mere eller mindre officielt.

Lars kom nogle uger før vi kom tilbage, men som de tit siger i madlavningsprogrammer, så havde vi snydt lidt på forhånd og havde allerede mødt ham i DK.

Lars og Charlotte kommer rigtig godt ud af det med hinanden og børnene og vi er også glade for hans selskab. Benjamin og han har allerede været ude at klatre i bjerge sammen og kan hurtigt blive enige om, hvilke spil, der er gode på tabletten. Når de først går i gang med skærmspil, så kan man hverken få kontakt til den store eller den mindre store dreng…

Clara nyder også tit godt af hans selskab og Lars går ikke af vejen for at lege lidt med barbier, hvis det er det, der skal til for at hygge med Clara.

Vi er velsignede med de unge mennesker, der gider at bruge tid sammen med os og sætter stor pris på, at LM stadigvæk har volontører i Tanzania. Charlotte skal dog snart hjem og Lars bliver derfor alene tilbage, hvilket bliver hårdt. Det bedste er, at have to volontører, der kan spare med hinanden når vi ”gamle” ikke lige har så meget overskud.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s