Orlov/sommerferie

Som mange af jer ved, brugte vi vores sommer i Danmark i år, hvilket var rigtig skønt, da det i Iringa var blevet koldt og blæsende – selv i Dar var vejret dårligt og vi kom til Danmark med en følelse af, at være meget hvide selvom vi lige kom fra Afrika.

Hele turen med fly gik godt og børnene sov det meste af vejen. Clara sov så godt, at vi næsten ikke kunne vække hende igen efter syv timers søvn.

Da vi havde skiftet fly i Amsterdam begyndte sommerfuglene at rumstere på sig i alles maver. Clara og Benjamin skulle lige have styr på, hvordan Danmark nu ser ud, hvad kunne de forvente at se. Benjamin kunne huske smagen af flødeboller og blev noget fortørnet over, at Clara havde glemt hvad det var. Derimod så Clara frem til jordbær, ærter og kirsebær, hvilket blev spist i stor stil i løbet af sommeren.

Da vi kom til Billund blevet vi taget godt i mod af familie og venner og nød, at kunne være sammen med dem igen. Selv samme eftermiddag som vi kom hjem, var vi, på Claras bud, ude for at plukke jordbær. Hvor mange Clara plukkede og puttede i skålen vides ikke, for som hun sagde,” når man plukker jordbær her (ved Kål og Co) må man gerne smage, hvilket hun også gjorde uden hæmninger.

Resten af sommeren gik stærkt med bl.a. besøg af familie og venner, arbejde, Benjamins fødselsdag, bryllup x 2, børnene i skole, bibelcamping, besøg ved Noas ark, div. indkøb og en lille smugle afslapning.

Vi glædede os til at komme til Danmark, men vi nød at komme hjem igen.

 

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s