30. november – ugen der gik

Jeg har i de sidste uger tænkt, at hvis vi da bare kunne få skrevet lidt på hjemmesiden en gang i ugen, ville det være fantastisk. Hvis bare vi snart kunne skrive vores nyhedsbrev eller andet ville det være endnu mere fantastisk, men sådan er det ikke lige gået. Vi har nemlig haft meget travlt dette her efterår og hvis vi ikke havde haft volontører til at hjælpe os, så ved jeg ikke, hvordan det skulle være gået.

I denne uge, der er ved at være slut har vi for alvor mærket at julen er på vej. Vi har nemlig fået regn. Ikke kun lidt, men rigtig meget. Det har faktisk regnet hver eneste dagen siden torsdag i gennemsnit ca. fire timer om dagen. Og når vi snakker regn her i TZ så er en almindelig regn det vi i DK kalder skybrud.

Da den første store regn kom torsdag skyndte Clara og Benjamin sig at tage badetøj på. De legede ude i regnen i næsten en time og var godt kolde efterfølgende, men de nødt det i fulde drag.

This slideshow requires JavaScript.

Med regnen kom også følelsen af, at julen er på vej. Vi har fået lyst til at tænde lys, drikke kakao og hygge, man er jo dansker. Så at finde julestemningen frem har ikke været svært i denne uge.

I fredags efter lektielæsning stod den på oprydning. Benny var taget på sin sidste evangelisationstur i dette år, så børnene og jeg måtte selv klare ærterne. Vi blev dog kun næsten færdige, da det på nogle af værelserne lignede, at der havde været jordskælv eller orkan. ( I må selv gætte, hvilket værelse, der er tale om). Men på trods af kun næsten ryddelige rum i huset, skulle julepynten alligevel findes frem og Clara i sær var meget ivrig efter at hjælpe.

IMG_4632

Lørdag gik dagen med Charlottes fødselsdag. Vi vækkede hende om morgenen med sang, lys og gaver. Senere var vi ude at spise sammen med hende og Lars. Og da vi ved, at man her i Iringa ofte venter mere en 30 min. på sin mad, havde vi medbragt papir til julestjerne og musetrapper.

Senere på dagen var vi ude ved Dan og Tina Moyer til Thanksgiving. Dan og Tina boede i starten af året ovre på skolen og er blevet vores gode venner. Det er også dem, vi har hjulpet flere gange i mens de har bygget deres hus. Lørdag stod huset så næsten færdig og de havde inviteret venner og familie til thanksgiving for at fejre det nye hus og thanksgiving, da de er amerikanere. Thanksgiving var om torsdagen.

I dag søndag har vi haft adventscraft/gudstjenste på skolen. Vi var virkelig mange i år og det var rigtig hyggeligt. Vi nåede dog ikke at lave så mange forskellige kreative ting, da vi det meste af tiden sad og underviste i, hvordan man fletter julehjerter. Vi lavede derfor vores juledekorationer da alle var taget hjem og der igen var lidt ro.

This slideshow requires JavaScript.

 

Så, som I kan se, har der været nok at se til, men det har været en god uge og en god weekend. Glædelig første søndag i advent til jer alle.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s