April og Maj = fødselsdag

I vores familie er April og Maj kædet sammen med fødselsdag. Alle på nær en, Benjamin, skal fejres skønt, men for den der bager aller kagerne også lidt trivielt. Det lykkedes dog i år at få fremstillet noget der kunne dække alles behov.

Den sidste, der havde fødselsdag var Clara. Hun er den, i vores familie, der elsker at få gaver. Størrelsen er ikke så vigtig, men bare det at få noget eller at give noget har meget stor betydning. Hun kunne næsten ikke vente på dagen og da den så kom kunne hun slet ikke finde ud af, hvordan hun skulle tackle det. Alt i alt havde hun dog en god dag, men gaver hun havde ønsket sig, kage hun elsker og røde pølser/ hotdogs fra DK.

Et par dage efter hendes fødselsdag havde hun en mindre fest for pigerne i hendes klasse og klassen under hendes – de var i alt 6 piger. De hyggede sig med skattejagt det meste af eftermiddagen og da skatten var fundet, indholdet delt – lige midt i kage-spis-ningen blev alle pigerne hentet. (før tid)

Hos Clara begyndte tårene langsomt at trille ned af hendes kinder, da hun så dem alle tage afsted på engang og hendes snøftende kommentar var; “Tænker de slet ikke på, hvor hårdt det er for den, der står tilbage, når alle tage afsted på engang.” De havde det lige så sjovt og var slet ikke færdige med at lege med hinanden.

Hun fik et stort knus og efter ca. 30 min. begyndte hun at acceptere venindernes afgang.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s