Afsked med kollegaer

IMG_5549

I marts kom Samuel og Franziska tilbage efter barselsorlov i Tyskland og påbegyndte igen deres arbejde. Det var dejligt med naboer igen og kollegaer til Benny, der siden efteråret, har haft en del af Samuels arbejde + Kurupashi´s, da de begge var på orlov. Og børnene begyndte at få mere glæde af hinanden, hvilket var dejligt at se.

Glæden varede dog kun kort for i sidste uge bestemte Samuel og Franziska, at de ønskede at afslutte deres kontrakt. Vi har valgt at indsætte LM´s officielle meddelelse her i nyhedsbrevet som information.

Missionærparret Franziska og Samuel Muck vælger at rejse hjem fra Iringa i Tanzania før ansættelsesperiodens udløb. Der har gennem nogen tid været ting, som negativt har påvirket deres generelle trivsel i deres arbejde og liv som LM-missionærer. Bl.a. boligforholdene. Det har desværre ikke været muligt for LM på baggrund af den generelle politik at imødekomme deres behov. Derfor har Mucks og LM indgået en gensidig aftale om, at de slutter i Iringa – sandsynligvis  midt i juni måned.

Franziska og Samuel vil sammen med deres fire børn vende hjem til Tyskland, hvor de oprindeligt kommer fra. De har været missionærer i Tanzania siden 2011. LM tager med beklagelse situationen til efterretning, men ønsker at takke familien for deres indsat i nomadearbejdet og ønsker dem Guds velsignelse over fremtiden.”

Da vi fortalte Clara og Benjamin den sørgelige nyhed blev de begge kede af det og følte sig svigtede. Det er godt når børn kan sætte ord på deres følelser, så må vi som forældre hjælpe dem til at håndtere dem på rette vis.

For os kom nyheden ikke som et chok, da vi igennem længere tid har kendt til de forskellige problemer Samuel og Franziska har tumlet med. Det er aldrig sjovt at sige farvel, men det er godt, at de har truffet en beslutning og vi ved, at Gud er med i dette også.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s