Elisha´s bryllup

This slideshow requires JavaScript.

Elisha er evangelist i evangelisationsteamet sammen med Benny. Han er masai og har indtil i dag været ugift, hvilket har været svært for ham. For han kommer fra en kultur, hvor ægteskabet er et trin op på respekt-barometret.

Bryllupsfesten foregik ved hans mors hus, hvor han indtil nu har boet. Det forgik udenfor og som det hører sig til, hvor der meget høj musik, varmt og en mikrofon, der kun virkede halvdelen af tiden.

Vi kom desværre ikke med i kirke til selve vielsen, da denne var kl. 10 om formiddagen og vi havde lige 6 timers kørsel fra Iringa og til hans boplads. Vi havde bryllupskagen med i bilen, lavet af Iben, så vi var nødt til at køre stille og roligt på de meget ujævne veje.

Da vi endelig ankom til festen var det ud af bilen og få minutter senere skulle kagen bæres ind. Elisha havde bedt Iben om at bære masai tøj, men fordi det hele gik så hurtigt, så havde hun ikke tid til at skifte. Hun fik dog skiftet senere, til stor glæde for mange.

Til slut på dagen, da de fleste gæster var taget hjem, Clara og Benjamin var blevet forfulgt længe nok af nysgerrige børn, brudeparret var blevet stoppet med panodiler og alle havde hovedpine takkede vi af og satte kursen mod Mbaya og første dag i vores tre uger lange ferie.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s