Besøg fra Danmark og præsidentvalg

Vi har igen haft besøg fra Danmark og denne gang var vores gæst meget ventet, især af Benjamin. Hun havde nemlig en fødselsdagsgave med til ham, et skateboard som han havde fået lov til at bestille på nettet.

Christina kom nogle dage før børnenes efterårsferie og blev hos os en uge, for derefter at tage til Zanzibar. Det er altid mærkeligt når folk sådan kommer og går igen, men i den stilling som vi har er vi efterhånden ved at blive vandt til det, børnene med. Der er altid nogle man skal sige god dag til og andre der skal tages afsted med. Derved ikke sagt, at det er nemt eller sjovt.

This slideshow requires JavaScript.

Vi har stadigvæk ferie og skolen starter forhåbentligt op igen midt i næste uge. Grunden til et forhåbentligt er, at der skal være valg på søndag. Stemmerne er dog ikke talt op før tirsdag eller onsdag, da Tanzania er noget større end DK og ikke helt så langt fremme elektronisk.

Vi håber, at det hele vil gå stille og roligt for sig, men er af ambassaden blevet bedt om at tage vores forholdsregler, hvis ikke. Vi har derfor mad til det næste stykke tid, bilerne er tanket og vi har nok penge, hvis vi er nødt til at rejse væk fra byen eller hvis de forskellige systemer krakker. Men som sagt, så håber vi og beder til at det hele vil forløbe fredeligt og roligt.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s