Clara i Nursery

Clara går i Nursery hver formiddag og leger med børn fra mange forskellige lande. Her maler hun, tegner, leger med sand, dukker, er uden for og meget mere. Hun får også tid til, i ny og næ at samle en kastanje og gemme den sammen med de hundrede andre kastanjer hun har samlet.

21-10-2012: Tælle til ti…

I denne uge har jeg lært at tælle til 10 på engelsk, og jeg kan det helt uden hjælp. Jeg kan også synge med på flere af sangene vi synger. Vi synger “the wheels on the bus…” og “hop little bunnys…” Det er stadigvæk ikke helt nemt med alt det engelsk, men jeg begynder at kunne forstå mere af hvad de siger.

Jeg er også begyndt at lege mere med de andre børn, der er her og især en pige, der hedder Assisi.

11-10-2012

Den første tid i nursery var ikke helt nem. Det var svært at skulle afleveres hos en masse voksne, der ikke kunne forstå, hvad jeg sagde når jeg snakkede dansk til dem. En dag sad jeg ude på toilettet og kaldte, at jeg var blevet færdig og efter et stykke tid kom en af damerne og pegede på toiletrullen. Hun ville spørge om jeg havde brug for hjælp, men jeg forstod hende ikke helt, så jeg viste ikke hvad jeg skulle svare hende. Da mor kom og hentede mig, fik damen mor til, at fortælle mig hvad hun mente. Og næste gang ved jeg, at når hun peger på toiletpapiret, så er det fordi hun gerne vil spørge om jeg har brug for hjælp.

Hver eneste dag leger jeg med Vicky Bjørk, som er den anden danske pige i nursery. Jeg leger tit i dukkekrogen, hvor jeg passer alle babyerne. Andre gange klæder jeg mig ud. Jeg har også malet en masse billeder. De er alle sammen til mor og far, så nu hænger de på væggen. Jeg har malet et med “mysser” – en masse kys, en med et egern og mange andre. Jeg øver mig også i at skrive mit navn.

Jeg er blevet glad for at være i nursery og jeg ved, at jeg kommer til at savne Vicky Bjørk rigtig meget, når jeg skal til Tanzania og hun skal til Etiopien.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s